דירה בסירקין

דירה בבניין לשימור מחמיר בסגנון האקלקטי. הדירה, אחת מ 4 דירות בבניין הנבנה בתחילת המאה הקודמת, בעלת תקרות גבוהות וחלונות גדולים. חלוקת החלל, אופיינית לתקופה בה נבנתה, לא אפשרה אורח חיים של משפחה בהתאמה לזמננו. השיפוץ כלל שבירת קירות בין חדרים, ע”מ לקבל חלל ציבורי פתוח באזור בו ממוקמת המרפסת ובניית גלריות שינה בחדרי ילדים שהתאפשרה בזכות התקרה הגבוהה.

במהלך השיפוץ נתגלו עיטורי קיר ישנים משנים קודמות והושארו חשופים בחלק מהקירות. נוספה מקלחת לחדר האם ואסלה נוספת בחדר הרחצה אפשר יצירת ” חדר מאסטר” ללא פגיעה במבנה המקורי.

הרצפות המצויירות נשמרו, מערכת החשמל והמים הותאמה לתוכנית החדשה. על אף היותה שכורה, שופצה ע”י השוכרים תוך הקפדה על פרטי הבניין המיוחדים מן התקופה ויצירת חללי מחייה המתאימים לבני המשפחה בימינו.
sirkin3
sirkin4sirkin2
sirkin5 sirkin6

כישורים

פורסם ב

2 במאי, 2016

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם