Juice Plus ישראל – משרדים וכיתת הדרכה

Juice Plus ישראל – משרדים וכיתת הדרכה

Juice Plus – ישראל הינה חברה בינלאומית המתמחה בתוספי מזון מבוססי פירות, ירקות ודגנים. המשרדים הבאים לחזק את המותג מתאפיינים בחומרים טבעיים וצבעוניות רעננה. הפרויקט מוקפד עד הפרטים הקטנים. סדרה של 3 שטיחים דמויי מדרכה משולבים בקפידה, גרפיקה של דשא על קירות המסדרון, עציצים שתולים בדליים כתומים מפוזרי ברחבי המקום, פרקטים במקומות המדגישים יותר סולידריות ועם זאת רגלי השולחנות כתומים ומשאירים נופח רענן וכיפי, נגיעות אלון טבעי בנגרות. חלל הלובי עבור מפיצי החברה סלוני, חם ומקבל. גוף תאורה בצורת פלוס כתום תלוי במרכז והוזמן נבנה במיוחד עבורו. הרבה פרטים משולבים בעדינות ובאים בהרמוניה מושלמת לחלל ולכל חדר בפרט. פרויקט זה החל עוד לפני שהיה נכס ללקוח. מדובר בלקוח חוזר אשר פנה אלינו ברגע ההחלטה לעבור התקבלה. אז הפרויקט החל מליווי הלקוח לבחירת הנכס, דרך יועצים, תכניות עבודה לביצוע, ליווי לחנויות וספקים, גרפיקה, פיקוח בשטח ובקצרה. של משהו ארוך ומורכב יותר בהרבה. צילום: רוני א'יזק      Plus כיתת הדרכה – חלל של 200 מ"ר אשר שימש כחדר אוכל עם שני מטבחים בפנים הוסב לחלל הדרכה מרשים למפיצים. הגדרת הלקוח הייתה תקציב מינימילי באפקט מקסימלי. הקירות נפתחו. חדרון לכיתת לימוד נסגר בפינה לדרישת הלקוח ונבנה מטבחון לקפה ופינוקים. בדרכים פשוטות ויצירתיות עשינו מלימונים לימונדה. שימוש בצבעי המותג עזים, גרפיקות המלבישות את הקירות, ריהוט ופרקט שעלותו לא גבוהה והמקום קיבל תפנית. השינוי לא חייב להיות...
Decoplus אולם תצוגה

Decoplus אולם תצוגה

Decoplus אולם תצוגה – הסניף השני של חברת הפרקטים הצרפתית נפתח בראשון לציון. אולם תצוגה בגודל של 350 מ"ר אשר לוו בתקשורת עם מעצבת החברה מצרפת. בהתאם להנחיות החברה ירד לביצוע אולם תצוגה מרשים בקניון שבעת הכוכבים החדש בראשל"צ. כל פינה תוכננה בקפידה בהתאם למוצריה. כל אזור הודגש בשינוי הריצוף. אביזרים מדהימים נשלחו לאולם ישירות במכולה מצרפת והתוצאה לפניכם...
New מתנות – סניף דיזינגוף סנטר

New מתנות – סניף דיזינגוף סנטר

New מתנות סניף דיזינגוף סנטר – אחרי 20 שנה שהחנות שוכנת במקומה הוחלט לשפצה. 30 מ"ר אשר תוכננו עד הפרט האחרון. חנות פינתית כשחלקה בגדול הוא וטרינה וכל מפתח שונה מקודמו. פותחו יחידות אשר קיבלו את השם מודולים. המודול הוא במה (עם אחסון נוסף בפנים) המחוברת לקונסטרוקציית מתכת חלולה. בכל קומה מורכב מדף זכוכית ולכל קומה מגיע חשמל דרך הקונסטרוקציה ומאיר את מוצריו. המוצרים היקרים יותר קיבלו "במה" משלהם. תיבות עץ עם מסגרות לבנות. התאורה מגיעה גם אליהם, דלתות זכוכית נועלות את מוצריהם והן ניתנות להוצאה והעברה במקרה הצורך לקומה אחרת. ככה נבנו להם מודולים המתמודדים עם חזית החנות הלא ישרה. חנות צעירה ומגניבה כאשר הסלוטים הלבנים בגבה מקשרים אותה לשאר חנויות הרשת הרבות והמודולים יוצרים את קסמה...

בונים או משפצים?

הישארו מעודכנים!

 

הצטרפו עכשיו לקהילת

הבונים והמשפצים של 'זמן לבנות'

תיהנו מהנחות, טיפים חשובים,

רעיונות וכלים מקצועיים, חינם חינם!

POPUP_02-pict2

נרשמת בהצלחה לרשימת הדיוור שלנו!