שיפוץ ועיצוב פנים "כולל" לדירת 5 חדרים ברחובות

שיפוץ ועיצוב פנים "כולל" לדירת 5 חדרים ברחובות

הגדלת חלל המגורים באמצעות ביטול קיר הפרדה מקורי של מטבח ,ובנוסף "סיפוח" שטח מתוך חדר האמבטיה המקורי. תא השירותים וחלק משטח חדר האמבטיה המקורי, אוחדו לחדר רחצה פונקציונאלי אחד, הנפתח לחלל שרות גדול . עיצוב הפנים כלל הנמכת תקרה בכל שטח המגורים. כולל "ניתוק" מקירות היקפיים עבור תאורה היקפית נינוחה ונעימה. בנוסף שילבנו צבעים בסלון, וטפטים שונים בחדרי שינה, המעצימים את האוירה בכל חלל ומייחדים...
עיצוב פנטהאוז באם המושבות – פתח תקווה

עיצוב פנטהאוז באם המושבות – פתח תקווה

דירה זו נרכשה לאחר שהייתה בנויה כבר ברמת "מעטפת". במסגרת התכנון הורחב והוגדל המטבח המקורי, באופן שהפך ל"נוכח" יותר בחלל המגורים, בוטלו ש.האורח עבור הגדלת חדר אמבטיה כללי, ובאופן כללי שונה מבנה המקור של החדרים. לעיצוב הכללי נבחרו גווני עץ ואפורים, עם שימוש חוזר בבריקים, ובצבע האפור. בנוסף, תאורה היקפית בקרניזים ובהנמכות תורמת למראה הנינוח...
שיפוץ עיצוב וסטיילינג חדש בלובי של בניין מגורים בעיר ימים-נתניה

שיפוץ עיצוב וסטיילינג חדש בלובי של בניין מגורים בעיר ימים-נתניה

    בקשת נציגות הבניין הייתה ליפות ולשדרג את לובי הבניין בתקציב נתון. הרעיון היה "לגעת" בחלל בנגיעות "קטנות", אשר ייצרו שינוי גדול בחלל הגדול והאמורפי הנתון. עבור כך, הוגדר מיקום חלופי לדלפק הקבלה של השומר, כך שיהיה לו "קשר עין" עם תנועת הנכנסים משתי הכניסות(כניסה ראשית, וכניסה מחניה). מאחורי דלפק הקבלה תוכנן קיר דקורטיבי שהובלט מהקיר המקורי ע"י צבע ותאורה סמויה. בנוסף הותקנו עליו אותיות מאירות של שם הפרוייקט :"SKY". חלק גדול מהחלל הגדול והלא מנוצל(בו היו אדניות צמחייה לא מנוצלות), נסגר כחדר ביליארד ופינג פונג לשימוש הדיירים, וחלקו האחר הוגדר כ"סלון ישיבה" "מרווח". מתחת לאזור הישיבה , הוחלף חלק מהריצוף כך שהוא משמש כ"שטיח" קבוע, המגדיר ותוחם את אזור הישיבה, ובנוסף הותקנה מנורת תאורה עגולה וגדולה מעל. קירות חדר "אב הבית",הבולטים לתחום הלובי-הוגדרו כ"קיר מרכזי". המורכב משני קירות ניצבים, אשר "טופלו" במקביל באופן אחיד: צבע, תאורה, תליית תמונות, והעמדת כדי צמחיה . החזרה על אותם האלמנטים, מחזקת את המראה האחיד וההומוגני ומכניסה "סדר" לצירי התנועה המנוגדים בתוך חלל הלובי. העמודים הקונסטרוקטיביים, אשר היו עטופים בטפט שהחל להתקלף, נצבעו בצבע "ספארי" אפור עם טקסטורה קווים אופקית, ובנוסף הותקנו 3 פרופילי u לאורך העמוד, ופנל אלומיניום תחתון להגנה ודקורציה. קיר לובי המעליות חופה בלוח זכוכית צבעונית. העליזות הצבעונית של התמונה המודפסת מדגישה את אזור לובי המעלית וכמו "מפיחה חיים" במראה החד גוני של חיפויי השיש...
מהפך בדירה בנתניה

מהפך בדירה בנתניה

בדירה זו ביקש הדייר לשנות את דירת 5 החדרים שנרכשה, לדירת 3 חדרים מרווחת, ושתכלול סוויטת שינה גדולה ומפנקת. לטובת הגדלת חלל המגורים בוטל החדר השלישי בדירה והמזווה שצמוד היה למטבח המקורי. המיקומים "הסטנדרטים" של פינת ישיבה | מטבח | פינת אוכל שונו באופן "מהפכני": פינת האוכל מוקמה במקום החלל של החדר השלישי, המטבח הוגדל והורחב ונכלל בו "חצי אי" ארוך שמשמש גם כמשטח עבודה | אחסון, וגם בחלקו לאיזור ישיבה, ובעיקר פינת הישיבה מוקמה לא כנגד קיר-אלא- FREE STANDING -"עומדת חופשי בחלל". לאורך קיר הכניסה הארוך, נוספו עמודים אשר "שוברים את המונוטוניות" של הקיר. הם מייצרים נישות ארוכות וצרות, המשמשות לייעודים שונים: מיקום פסנתר באחת, תמונה בשנייה, ואילו בזו מול פינת הישיבה, מוקמה ארונית המערכות מתחת למסך הטלויזיה, ומערכת קולנוע...
שינויים בתכנון ועיצוב פנים בדירה בהרצליה

שינויים בתכנון ועיצוב פנים בדירה בהרצליה

"אנחנו רוצים מטבח גדול, וחלל מגורים מרווח"- כך הם ביקשו לשנות את תכנית המקור של הדירה (שבה שטח המטבח והסלון-ביחד(!), הפך לשטח הסלון בלבד(!) בתכנית החדשה). המטבח תוכנן על חלק משטח אחד מחדרי השינה, באופן שהוא חלק אינטגראלי מחלל המגורים, אבל גם מופרד ממנו. שטח חלל המגורים הכולל את הסלון ופינת האוכל הפך לגדול , מרווח ומואר – הרבה יותר. בנוסף בוצעו שינויים בתכנון חדר השינה הצמוד לחדר הרחצה. חדר הרחצה הוגדל, והוקצה "כיס" מיוחד עבור שטח המקלחון הגדול הכולל ספסל ישיבה בנוי בתוכו. במקום פינת ארונות קטנה במקור , הוקצה שטח לארון "לתליית בגדים", ותוכנן ארון "קיפול"(שימושי ויעיל במיוחד) לכל אורכו של החדר , המשולב במסך...

בונים או משפצים?

הישארו מעודכנים!

 

הצטרפו עכשיו לקהילת

הבונים והמשפצים של 'זמן לבנות'

תיהנו מהנחות, טיפים חשובים,

רעיונות וכלים מקצועיים, חינם חינם!

POPUP_02-pict2

נרשמת בהצלחה לרשימת הדיוור שלנו!