בית פרטי במושב בית חנניה

לצפיה בתיק העבודות המלא>
בית פרטי במושב בית חנניה

זוג שעבר מבית קטן וכפרי לבית בנוי במושב ביקש לעשות “מתיחת פנים” ולהפוך את הבית ל”נקי” יותר, מודרני ועדכני.

ניצלנו את החללים הגבוהים והבלטנו אותם באמצעות הצבת ספות בעלות מסעד נמוך, כדי להבליט את ההבדל מול גובהה של התקרה, שאותה הדגשנו עם גוף תאורה גדול ומסיבי, אך עשוי מחומר פלסטי שמשדר ניקיון. גורם הגובה מודגש גם בארובת הקמין, שנמשכת עד התקרה.

את המטבח המנימליסטי “חיממנו” בעזרת שנדליר שגם הוא עשוי מחומר לא צפוי ומבריק, בניגוד גמור לשולחן העץ המבוקע שמתחתיו. כל הניגודיות הבאה לידי ביטוי בחלל שבין גובה התקרות, החומרים והצבעים מדגישה את הניקיון ויוצרת רושם דרמטי.

Apartment_chananya1 Apartment_chananya2 Apartment_chananya3 Apartment_chananya4

כישורים

פורסם ב

16 בפברואר, 2017

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם

מבצעים והנחות