בית דו משפחתי בשוהם – צד ב

לצפיה בתיק העבודות המלא>
בית דו משפחתי בשוהם – צד ב

פרויקט דו משפחתי בשוהם

בפרויקט זה הממוקם בשכונה כ”ד בשוהם שתי המשפחות בחרו בי לתכנן את הבתים הצמודים עם כוונה להגיע להרמוניה ביניהם.
כל משפחה הגיעה עם הטעם האישי והסגנון המיוחד שלה ויחד מצאנו מכנה משותף .

בית שני

בעלי הבית אוהבים לארח את המשפחה המורחבת ולכן קומת הקרקע כולה מיועדת עבור סלון מטבח ופינת אוכל .
החלונות הגדולים מכניסים את הגינה פנימה ומתקבלת תחושת מרחב. ע”י שימוש בתאורה טבעית ברוב שעות היום , יחד עם תאורת לד מקבלים חיסכון גדול באנרגיה.
הקשר בין הפנים והחוץ מגדיל את אפשרויות האירוח והנגישות .
חיפוי הלבנים מקיף את העמודים וקושר בין החוץ לפנים באופן הרמוני

 

עיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרור

עיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרורעיצוב הבית אילן דרור

כישורים

פורסם ב

15 בדצמבר, 2016

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם