שיפוץ וילה בגדרה

שיפוץ וילה בגדרה

וילה ישנה שקיבלתי לשיפוץ כללי.
הלקוחות ביקשו עיצוב בסגנון מודרני רומנטי, עם אוירה חמה ונעימה.
בקומת הקרקע הרסתי חדר כביסה ענק שהיה בצמוד למטבח, במקומו בניתי חדר כביסה קטן ופונקציונאלי, כתוצאה מכך המטבח נפתח וגדל. עמוד שהיה בין החדרים הפך לאלמנט עיצובי, העמוד חופה בבריקים וסביבו נבנה אי מטבח ענק, המשמש גם כמשטח עבודה, גם לאחסון וגם לישיבה לשישה אנשים. על האי מוקם משטח בוצ’ר מעץ אלון.
המטבח כולו עוצב בסגנון פרובנס עדין.
מאילוצי מקום שירותי האורחים נשארו במקומם אך עוצבו באותו סגנון רומנטי.
בקומה השנייה שיניתי את מבנה חדרי השינה, חדרי הרחצה והשירותים של ההורים והילדים.
באמבטיית הילדים נבנה מקלחון ענק, וארון כיור מעץ אלון.
את מקלחת ההורים הגדלתי על חשבון חדר הארונות הישן שלא היה פונקציונאלי, ובמקומו יצרתי כניסה לחדר בין שני ארונות גדולים.

amitp_gedera2 amitp_gedera3 amitp_gedera7 amitp_gedera9 amitp_gedera4 amitp_gedera13 amitp_gedera12 amitp_gedera11 amitp_gedera10

 

כישורים

פורסם ב

27 במאי, 2017

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם