בית פרטי בגדרה

הרעיון העיצובי שהוביל את כל הפרויקט היה שילוב בין קווים ופריטים מינימליסטיים ומודרניים לבין חומרים טבעיים.
דואט של שילובים ניגודיים שמתכתבים יחד ונותנים הרגשה של זרימה והרמוניה בחלל.
שימוש בעץ מלא, שנותן אווירה חמימה ונעימה מול מרקמים בצבע אפור שמשדר קרירות.
שילוב של גופי תאורה מפורניר עץ המפיצים תאורה חמה עם תאורת לד קרה.
הקיר שמפריד בין הסלון ופינת האוכל, נעטף במדף עץ כמו חגורה ומשמש בצד אחד כמזנון צף
ובצידו השני קמין גז.
מערכות המדיה (ממירים וכו’) מוקמו הרחק מהסלון מה שמותיר את המזנון ריק ונקי ממכשירים.
לשמירת הסדר בבית, עוצב ארון כמעט סמוי לאחסון פריטים שונים, מעילים, נעליים ותיקים.ענת זיו - עיצוב פנים  ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים ענת זיו - עיצוב פנים

כישורים

פורסם ב

3 באפריל, 2016

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם