וילה מגשימים

וילה במושב מגשימים, עברה מהפך דרמטי, חולקה מחדש, שינתה מיקומים והפכה לוילה מוארת, מקסימה ומזמינה.
הלוקוחות ביקשו בית מואר, מעודכן, חמים ומרגיע. הבקשה העיקרית הייתה לחלק את אזור החדרים מחדש, היות והיו חדרים שאינם בשימוש יותר. יצרנו סוויטת הורים הכוללת אזור ארונות וישיבה, חדר רחצה מפנק ומרווח וכמובן אזור שינה מרווח ומפנק גם כן.
לביתם תכננו גם סוויטה נפרדת הכוללת חדר רחצה מרווח, אזור אירוח ושינה. מכיוון שהוילה הייתה חשוכה ובקונספט סגור יותר, נשברו הקירות הסוגרים והורחבה היציאה לחצר, מה שהאיר את הבית באור טבעי ונעים. בנוסף דאגנו לתכנון תאורה תואמת ומעוצבת לכל פינה וחלל בבית. גם המטבח החליף מיקום ושולב עם פינת האוכל המרשימה והגדולה, שהפכה להיות לב הבית.

 

עיצוב דירה בכפר סבאKfarSava-flat_14
עיצוב דירה בכפר סבא

עיצוב דירה בכפר סבא

KfarSava-flat_17

עיצוב דירה בכפר סבאעיצוב דירה בכפר סבאעיצוב דירה בכפר סבא

כישורים

פורסם ב

20 באפריל, 2015

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם