שיפוץ עיצוב וסטיילינג חדש בלובי של בניין מגורים בעיר ימים-נתניה

לצפיה בתיק העבודות המלא>
שיפוץ עיצוב וסטיילינג חדש בלובי של בניין מגורים בעיר ימים-נתניה

 

 

בקשת נציגות הבניין הייתה ליפות ולשדרג את לובי הבניין בתקציב נתון.
הרעיון היה “לגעת” בחלל בנגיעות “קטנות”, אשר ייצרו שינוי גדול בחלל הגדול והאמורפי הנתון. עבור כך, הוגדר מיקום חלופי לדלפק הקבלה של השומר, כך שיהיה לו “קשר עין” עם תנועת הנכנסים משתי הכניסות(כניסה ראשית, וכניסה מחניה). מאחורי דלפק הקבלה תוכנן קיר דקורטיבי שהובלט מהקיר המקורי ע”י צבע ותאורה סמויה. בנוסף הותקנו עליו אותיות מאירות של שם הפרוייקט :”SKY”.

חלק גדול מהחלל הגדול והלא מנוצל(בו היו אדניות צמחייה לא מנוצלות), נסגר כחדר ביליארד ופינג פונג לשימוש הדיירים, וחלקו האחר הוגדר כ”סלון ישיבה” “מרווח”. מתחת לאזור הישיבה , הוחלף חלק מהריצוף כך שהוא משמש כ”שטיח” קבוע, המגדיר ותוחם את אזור הישיבה, ובנוסף הותקנה מנורת תאורה עגולה וגדולה מעל.

קירות חדר “אב הבית”,הבולטים לתחום הלובי-הוגדרו כ”קיר מרכזי”. המורכב משני קירות ניצבים, אשר “טופלו” במקביל באופן אחיד: צבע, תאורה, תליית תמונות, והעמדת כדי צמחיה . החזרה על אותם האלמנטים, מחזקת את המראה האחיד וההומוגני ומכניסה “סדר” לצירי התנועה המנוגדים בתוך חלל הלובי.

העמודים הקונסטרוקטיביים, אשר היו עטופים בטפט שהחל להתקלף, נצבעו בצבע “ספארי” אפור עם טקסטורה קווים אופקית, ובנוסף הותקנו 3 פרופילי u לאורך העמוד, ופנל אלומיניום תחתון להגנה ודקורציה.
קיר לובי המעליות חופה בלוח זכוכית צבעונית. העליזות הצבעונית של התמונה המודפסת מדגישה את אזור לובי המעלית וכמו “מפיחה חיים” במראה החד גוני של חיפויי השיש הקיימים.

עיצוב פנים לובי מגדל דירותעיצוב פנים לובי מגדל דירות עיצוב פנים לובי מגדל דירות עיצוב פנים לובי מגדל דירות עיצוב פנים לובי מגדל דירות עיצוב פנים לובי מגדל דירות עיצוב פנים לובי מגדל דירות

כישורים

פורסם ב

5 בינואר, 2016

שלחו תגובה

אולי יעניין אתכם גם